Instructeur (voor)Opleiding
~Deel je kennis en ervaring met enthousiaste cursisten~
Wij zijn altijd op zoek naar ervaren zeilers
Doe meer met je zeilkennis en ervaring. Heb je veel zeilervaring en een grenzeloze ambitie om te zeilen dan is het mogelijk om instructeur te worden of je zelf in die richting te ontwikkelen. Het zeilen en lesgeven op zee zal een frisse wending geven aan je zeilambities en je horizon verruimen. Wil je zeezeilinstructeur worden, dan bieden wij hiervoor een gedegen opleiding.

In het kort
Je bent ouder dan 18 jaar en beschikt over veel zeilervaring en ruime ambitie om zeilinstructie te geven. Heb je nog niet de vereiste papieren en ervaring dan volgt eerst een assessment. Liggen je zeiltechnische vaardigheden op CWO-III niveau, dan kun je examen doen. Vervolgens kun je instappen in ons Assistent Instructeur Programma, waarvan de Instructeurs Voor Opleiding (IVO) het begin is en gevolgd wordt door een periode van begeleiding en actief zeilen als assistent of co-schipper.

Na het behalen van het CWO-IV examen en de Instructeurs Opleiding (IO) krijg je de aantekening Zeilinstructeur II (Zi II). Daarna kunt u lesgeven onder begeleiding van ervaren instructeurs van de Zeezeilschool.

Let op
Lees ook de cursus informatie.

Beschikbaar Niet meer te boeken Laatste plekje / Last place

Status
Code
Cursusomschrijving
Data
Dagen
Tijden
Briefing
Boot
Prijs
Inschrijven
VOL
EXP-INST-19.088
CWO / RYA Instructeurs vooropleiding (IVO) in drie weekeinden + de vrijdag. 29/30/31 maart, 12/13/14 en 26/27/28 april. Inclusief proefexamen. Tijdens deze intensieve training word je helemaal voorbereid voor het instructeurschap. Wanneer je vervolgens je CWO III of IV of het Yachtmaster certificaat behaalt (of al hebt) kun je bij ons stage gaan lopen.
29-3-2019 t/m
28-4-2019
9
24/24h
28-4-2017
D38 of B40F
1180€

* Schrijf je in op onze nieuwsbrief, dan ontvang je altijd de laatste cursusinformatie.
* Subscribe to our newsletter, in order to receive the latest course information.